Se spala piersicile sau caisele si se lasa la scurs. Se scot samburii si se curata de coaja. Se dau prin masina de tocat sau in mixer si se toarna p
Se spala piersicile sau caisele si se lasa la scurs.
Se scot samburii si se curata de coaja.
Se dau prin masina de tocat sau in mixer si se toarna piureul obtinut intr-o cratita.
Se adauga zaharul si apa, se pune craita pe foc si se fierbe nectarul timp de 15-20 minute.
Se culege spuma care se formeaza deasupra.
Se toarna apoi nectarul fierbinte in sticle incalzite, care apoi se capseaza sau se leaga cu celofan dublu.
Se aseaza sticlele intre paturi, se invelesc bine si se lasa asa pana se racesc.
Nectarul de piersici sau caise are multe vitamine si se poate consuma asa cum este sau diluat cu apa minerala.
Pofta buna!
Reteta Dulceata de caise sau piersici a fost propusa de DOITILI pe forum culinar.ro
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa