Dulceata de capsune fara conservant este foarte usor de preparat si se pastreaza foarte bine de-a lungul anului, daca e pastrata adecvat. Capsunele trebuie sa fie foarte bine spalate, la fel ca si borcanele care musai sa fie sterilizate.
In general pentru dulceata proportiile sunt aceleasi, la un kilogram de fructe, un kilogram de zahar.
Capsunele se curata si se spala bine. Se acopera cu zahar si se tin asa pana a doua zi.
Apoi se pune vasul pe foc mare si se lasa la fiert impreuna cu zeama de lamaie pana cand se leaga compozitia de dulceata.
Dulceata de capsuni fara conservanti se poate servi dupa ce s-a racit.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti