Dulceaţă de căpsuni reţetă delicioasa.
Se curate capsunile si se pun peste siropul fierbinte facut din zahar si apa intr-un vas din tuci. Se da la foc mediu timp de 1 h dupa care se adauga lamaia taiata cubulete, si se lasa la foc mic timp de 1 h sa fiarba. Ptr a proba daca dulceata este facuta se ia cu lingura de lemns si se picura cativa stropi de dulceata intr-o farfurie , daca picurii nu curg inseamna ca dulceata este gata si se ia de pe foc. Se toarna fierbinte in borcane, se pun capacele si se intorc cu gura in jos.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj