Dulceaţă de căpsuni reţetă

Dulceaţă de căpsuni reţetă delicioasa.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Dulceaţă de căpsuni reţetă
  • 1 kg capsuni
  • 1 Kg zahar
  • 500 ml apa
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se curate capsunile si se pun peste siropul fierbinte facut din zahar si apa intr-un vas din tuci. Se da la foc mediu timp de 1 h dupa care se adauga lamaia taiata cubulete, si se lasa la foc mic timp de 1 h sa fiarba. Ptr a proba daca dulceata este facuta se ia cu lingura de lemns si se picura cativa stropi de dulceata intr-o farfurie , daca picurii nu curg inseamna ca dulceata este gata si se ia de pe foc. Se toarna fierbinte in borcane, se pun capacele si se intorc cu gura in jos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca