Se curata grepfruitul, iar coaja rasa si mai apoi desprinsa de pe miez se pune in apa si se lasa 24 de ore. Se scot apoi din apa si se pun la fiert.
Se curata grepfruitul, iar coaja rasa si mai apoi desprinsa de pe miez se pune in apa si se lasa 24 de ore. Se scot apoi din apa si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se taie bucatele dupa ce s-au racit. Intr-un alt vas se pun zaharul impreuna cu apa la topit. Se adauga apoi zeama de lamaie si vanilia iar dupa ce s-a legat siropul se pun cojile. Se ia vasul de pe foc si se acopera cu un servet si se lasa sa stea asa aproximativ 15 minute. Se pune din nou pe foc vasul si se fierbe pe foc mare pana ce da in cateva clocote. Siropul astfel legat se lasa la racit si se pune apoi in borcane.
Se poate servi dupa cateva zile.
Alte retete:
Lapte de pasare Prajitura snikers Prajitura televizor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii