Dulceata de mure

Se aleg murele si se fac piure cu mixerul. Mierea se incalzeste la bain-marie si se toarna murele amestecand in continuu. Acestea ar trebui sa fie m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mure foarte coapte
  • curatate
  • 150-200 g miere

Mod de preparare

Se aleg murele si se fac piure cu mixerul. Mierea se incalzeste la bain-marie si se toarna murele amestecand in continuu. Acestea ar trebui sa fie mai deschisa la culoare si stravezie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...