Se aleg mure mari, intregi si bine coapte. Se pune siropul la fiert, la primele clocote, se adauga o lingura de zeama de lamiie si cind este bine lega
Se aleg mure mari, intregi si bine coapte. Se pune siropul la fiert, la primele clocote, se adauga o lingura de zeama de lamiie si cind este bine legat, se pun si murele. Se continua fierberea, se pune restul de lamiie si vanilia. In timpul fierberii se misca mereu cratita. Se incearca, si cind siropul sta bob, dulceata este suficient de legata. Se ia spuma si se rastoarna in alt vas. Rece, se toarna in borcane. Se mai poate prepara si printr-un alt procedeu, punind fructele o data cu zaharul. Daca consideri ca te poate ajuta aceasta reteta ,eu iti multumesc si imi cer mii de scuze deoare ce nu am reteta de marmelada de mure.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii