• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte) • vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare
• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte)
• vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• aduceti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75⁰C si lasati punga acolo pentru 3 ore
• dupa 3 ore, turnati compozitia intr-o craticioara si lasati-o la redus, la foc medium, pentru cca. 10 min, pana se ingroasa
• raciti si serviti – merge de minune cu preparate grase, cum ar fi pieptul de rata sau foie gras.
Pofta buna!
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura