• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte) • vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare
• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte)
• vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• aduceti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75⁰C si lasati punga acolo pentru 3 ore
• dupa 3 ore, turnati compozitia intr-o craticioara si lasati-o la redus, la foc medium, pentru cca. 10 min, pana se ingroasa
• raciti si serviti – merge de minune cu preparate grase, cum ar fi pieptul de rata sau foie gras.
Pofta buna!
Chiftelutele marinate vor fi mereu in topul preferintelor noastre. Avand carne de porc, am evitat prajirea si am...
Chiftelute marinate in sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj