Se spala caisele si se oparesc. Se curata si li se scot samburii. Se pun apoi intr-un vas la fiert, pana cand scade zeama pe care o lasa. Se adauga a
Se spala caisele si se oparesc. Se curata si li se scot samburii. Se pun apoi intr-un vas la fiert, pana cand scade zeama pe care o lasa. Se adauga apoi zaharul si se fierb pe foc mare pana cand se leaga compozitia. Se adauga dupa preferinta si samburii pisati. Se ia marmelada de pe foc, se lasa la racit, dupa care se pune in borcane, care se introduc in cuptorul fierbinte. Se leaga cu celofan sau se fileteaza capace dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Tiramisu Turta dulce Prajitura snikers
Din doar 2 ingrediente si un pic de apa, am facut o bautura rapida plina de vitamine, cu ajutorul noului meu blender personal...
Smoothie cu mar si portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj