Marmelada de morcovi

Morcovii rasi se pun la fiert cu apa cit sa-i acopere, impreuna cu doua lamii rase intregi. Cind sint bine patrunsi, se amesteca cu zaharul si se fier

Timp pregatire
280 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg morcovi
  • 1/2 kg zahar
  • 3 lamiie

Mod de preparare

Morcovii rasi se pun la fiert cu apa cit sa-i acopere, impreuna cu doua lamii rase intregi. Cind sint bine patrunsi, se amesteca cu zaharul si se fierb la foc domol 3-4 ore, amestecind mereu. Se adauga zeama de la o lamiie inainte de a se fi legat pe deplin. Se incearca la fel ca orice alta marmelada.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...