Mosmoanele coapte bine la inceputul lunii noiembrie se spala bine, apoi le zdrobim cu mana intr-o cratita emailata. Turnam 2 dl de apa/litru si il f
Mosmoanele coapte bine la inceputul lunii noiembrie se spala bine, apoi le zdrobim cu mana intr-o cratita emailata.
Turnam 2 dl de apa/litru si il fierbem pana obtinem o nasa omogena.
Dupa care, il dam prin sita si-l fierbem aprox. 10 minute pe foc mic, amestecand continuu. La sfarsit, punem in borcane mici si conservam in abur uscat.
Nu adaugam miere, intrucat aceasta ii gustul placut si putin acrisor.
Poate fi consumata si de catre diabetici.
Pofta buna!
Alte retete de dulceata recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii