Marmelada delicioasa de mere

Pentru marmelada de mere se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, se curata de coaja si de samburi. Se pun la fiert cu apa cat sa le cuprinda.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La 1 kg mere fierte
  • 600 g zahar.

Mod de preparare

Pentru marmelada de mere se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, se curata de coaja si de samburi. Se pun la fiert cu apa cat sa le cuprinda, intr-o cratita acoperita. Nu se amesteca. Cand sunt moi, se trec prin sita si se pun din nou la fiert, adaugand zaharul. Se leaga bine, continuand apoi ca la marmelada de capsuni.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...