Peltea de coacaze

Se storc bine coacazele, iar sucul obtinut se pune impreuna cu zaharul la fiert, pana cand siropul se leaga. Spuma se indeparteaza, se ia apoi de pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coacaze
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Se storc bine coacazele, iar sucul obtinut se pune impreuna cu zaharul la fiert, pana cand siropul se leaga. Spuma se indeparteaza, se ia apoi de pe foc si se lasa la racit, dupa care se pune pelteaua in borcane.


Se serveste dupa cateva zile.

Alte retete:

Dulceata de gutui Lapte de pasare Tiramisu

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras

"picnicul bucatarasilor"

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii