Visine conservate

Se spala fructele, se curata de codite si de samburi, se pun intr-un vas curat, acoperite de zahar. Se lasa zece ore asa, apoi se piseaza marunt zece

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg visine
  • 1 kg zahar
  • 10 aspirine

Mod de preparare

Se spala fructele, se curata de codite si de samburi, se pun intr-un vas curat, acoperite de zahar. Se lasa zece ore asa, apoi se piseaza marunt zece aspirine, se amesteca in siropul lasat de fructe si se pune totul in borcan de sticla, se leaga cu celofan si se pastreaza peste iarna pentru pregatirea prajiturilor cu fructe. Se pastreaza la rece, in camara aerisita si curata.
Alte retete:

Gem de visine

Chec cu visine

Visine din visinata

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos