Ardei iuti in ulei de masline

Ardei iuti in ulei de masline!

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iuti rosii
  • otet
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeii,se taie rondele mici si se pun intr-un vas de plastic sau de ceramica. Se acopera cu apa si otet de 9 grade in cantitati egale, se adauga un strop de sare si se lasa cel putin 24 de ore,apoi se scurg printr-un strecurator si se pun pe un prosop sa se traga tot lichidul. Cand se usuca ii asezam in borcanele, foarte bine presati si turnam peste ei ulei de masline. Punem capace si ii asezam in camara pentru iarna. Sa aveti pofta dragilor!Se servesc la supe,cirobe.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca