Ardei iuti la borcan

Ardeii iuti la borcan sunt ideali pentru a fi pastrati si conservati pentru iarna. Sunt deliciosi, pot fi folositi la diferite mancaruri sau serviti langa ciorba.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei iuti
  • 500 ml otet de vin alb
  • 1 l apa
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare

Spalam ardeii si ii lasam la scurs. Se pune la fiert apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste se pune solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele sterilizate si asezate pe lame de cutit. Se infileteaza capacele si se tin la loc cald (in patura) pana a doua zi. A doua zi se pun in camara.


Ardeii iuti la borcan se pastreaza la loc racoros, ferit de razele soarelui pana la consumare.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Bradut de Craciun

sursa Bucataresele Vesele :)

Bradut de Craciun
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise