Bulion

Daca rosiile sunt super zemoase iese un bulion super bun si delicios.

Portii
12
Timp pregatire
120 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 20 kg rosii coapte si zemoase de gradina,
  • 3 linguri bune pline cu sare grunjoasa,
  • salicil

Mod de preparare

Se spala rosiile,se taie in felii si se dau prin masina de rosii. Sosul rezultat se pune pe foc cam 2 ore. La final dupa ce scade se adauga sarea si salicilul. Bulionul rezultat se pune in sticle spalate din inainte. Se tin in haine calde pana a doua zi cand se racesc.Apoi le depozitam in camara.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...