Bulion

Daca rosiile sunt super zemoase iese un bulion super bun si delicios.

Portii
12
Timp pregatire
120 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 20 kg rosii coapte si zemoase de gradina,
  • 3 linguri bune pline cu sare grunjoasa,
  • salicil

Mod de preparare

Se spala rosiile,se taie in felii si se dau prin masina de rosii. Sosul rezultat se pune pe foc cam 2 ore. La final dupa ce scade se adauga sarea si salicilul. Bulionul rezultat se pune in sticle spalate din inainte. Se tin in haine calde pana a doua zi cand se racesc.Apoi le depozitam in camara.

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii

Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii Piperchi targasiti este o mancare de ardei prajiti...

Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii