Compotul dulce de mure este de 1000 de ori mai bun decat cel din comert si este si foarte usor de facut.
Murele se spala si se scurg intr-o sita cu gauri mici, apoi se umplu sticlele peste jumatate cu mure. Se adauga in fiecare sticla zaharul si se completeaza cu apa pe trei sferturi. Se capseaza bine sticlele si se sterilizeaza in apa cam 20 de minute. Cand compotul a fiert, se stinge focul si se acopera oala cu un capac, astfel incat sticlele sa se raceasca in apa in care au fiert.
Compotul se poate servi oricand dupa preparare.
Un desert fin, cu o aroma deosebita si subtila de.....lavanda!!
Panna cotta cu aroma de lavandaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa