Delicat de casa

Radacinile, frunzele si gogosarii se dau prin masina de tocat sau blender, rosiile prin separator. Se amesteca sarea cu uleiul si se pune compozitia i

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg pastarnac
  • 1 kg telina cu tot cu frunze
  • 1 kg patrunjel cu fr cu tot (am cumparat 1 kg patrunjel radacina si inca 4 leg patrunjel)
  • 1 kg sare mare de muraturi
  • 0.5 l ulei

Mod de preparare

Radacinile, frunzele si gogosarii se dau prin masina de tocat sau blender, rosiile prin separator.

Se amesteca sarea cu uleiul si se pune compozitia in borcane mici si apoi se capseaza (eu am borcane cu filet).

Se pun la sterilizat 30 min si gata delicatul de iarna.

Se pune la orice fel de mancare.
Pofta buna,

Reteta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rață înăbușită în suc de ananas

De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...

Rață înăbușită în suc de ananas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca