Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se storc prin presa.
Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se storc prin presa.
Se spala legumele si se curata, se pune uleiul la incalzit, se adauga ceapa tocata, se lasa sa se inmoaie apoi se pun morcovii rasi si ardeii taiati felii. Se lasa sa se caleasca
Se spala si se fierbe orezul in 2 litri de apa cu sare apoi se strecoara.
Se amesteca sucul de rosii cu orezul si legumele calite si se mai fierbe 30 de minute la foc mic, se pune sare si piper apoi se umplu borcanele spalate si uscate.Se capseaza si se lasa sa se raceasca. A doua zi se fierb in duns
Ghiveciul de legume cu orez se serveste ca atare, la micul dejun sau ca si garnitura.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj