Un ghiveci din legume si orez foarte delicios
Se spala si se curata/taie legumele astfel: - ceapa se curate si se taie solzisori; - ciupercile se curata si se taie cu cubulete ; - morcovul se curata si se da pe razatoare; - ardeii si gogosarii se curate si se taie felii.
Se pune la calit in ulei ceapa si se lasa sa se caleasca, dupa care se adauga ciupericile taiate. Se amesteca totul si lasa să se călească şi se aduga pe rând morcovii daţi pe râzătoare, ardeii şi gogoşarii curăţaţi şi tăiaţi felii. Se adauga sucul de roşii, piperul, sarea şi se lasa la fiert la foc mic până iese uleiul deasupra. Se adauga si orezul fiert şi răcit si se amesteca totul, se potriveşte de sare şi mai laşi să fiarbă 20 de minute.
Se toarna in borcane fierbinte si apoi se sterilizeaza borcanele.
Retete de suflet Astazi am reusit in sfarsit sa fac o prajitura cu arome de toamna,ca si vremea de afara. O combinatie...
Desert prajitura cu mere si nuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj