Gustare de gogosari

Gustarea cu gogosari pentru iarna este ideala si pentru pachetul de la serviciu, cat si pentru mesele din familie.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg de gogosari
  • 500 ml ulei
  • 1 borcan de mustar clasic (400 gr)
  • 1 lingura piper macinat
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de sare
  • 200 ml otet

Mod de preparare

Se spala si se curata gogosarii si se taie fasii subtiri. Intr-o cratita de 2 l se incinge uleiul, apoi se pun gogosarii in transe. Se calesc cateva minute sis e scot intr-o cratita mai mare. Dupa ce se calesc toti gogosarii, se adauga in ulei celelalte ingrediente si se lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se toarna sosul peste gogosarii caliti si se mai fierb 20 de minute in sos. Gogosarii se pun fierbinti in borcane si se leaga ermetic.


Gustarea de gogosari poate fi servita ca atare imediat dupa ce se raceste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...