Gustare de gogosari

Gustarea cu gogosari pentru iarna este ideala si pentru pachetul de la serviciu, cat si pentru mesele din familie.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg de gogosari
  • 500 ml ulei
  • 1 borcan de mustar clasic (400 gr)
  • 1 lingura piper macinat
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de sare
  • 200 ml otet

Mod de preparare

Se spala si se curata gogosarii si se taie fasii subtiri. Intr-o cratita de 2 l se incinge uleiul, apoi se pun gogosarii in transe. Se calesc cateva minute sis e scot intr-o cratita mai mare. Dupa ce se calesc toti gogosarii, se adauga in ulei celelalte ingrediente si se lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se toarna sosul peste gogosarii caliti si se mai fierb 20 de minute in sos. Gogosarii se pun fierbinti in borcane si se leaga ermetic.


Gustarea de gogosari poate fi servita ca atare imediat dupa ce se raceste.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos