Gustare de gogosari

Gustarea cu gogosari pentru iarna este ideala si pentru pachetul de la serviciu, cat si pentru mesele din familie.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg de gogosari
  • 500 ml ulei
  • 1 borcan de mustar clasic (400 gr)
  • 1 lingura piper macinat
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de sare
  • 200 ml otet

Mod de preparare

Se spala si se curata gogosarii si se taie fasii subtiri. Intr-o cratita de 2 l se incinge uleiul, apoi se pun gogosarii in transe. Se calesc cateva minute sis e scot intr-o cratita mai mare. Dupa ce se calesc toti gogosarii, se adauga in ulei celelalte ingrediente si se lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se toarna sosul peste gogosarii caliti si se mai fierb 20 de minute in sos. Gogosarii se pun fierbinti in borcane si se leaga ermetic.


Gustarea de gogosari poate fi servita ca atare imediat dupa ce se raceste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana

Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca