Legume pentru ciorbe si tocanite

Toate ingredientele de mai sus se toaca sau se taie bucatele (dupa preferinta, eu le toc la robot) si se pun in pungi de plastic si se pun in congelat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcovi
  • radacina de telina
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • rosii
  • ardei
  • frunze de telina
  • leustean - cantitatile sunt la alegere

Mod de preparare

Toate ingredientele de mai sus se toaca sau se taie bucatele (dupa preferinta, eu le toc la robot) si se pun in pungi de plastic si se pun in congelator. Cantitatea care se pune in punga este la aprecierea fiecarei gospodine, cat are nevoie la o mancare. Se foloseste la ciorbe, tocanite, sosuri.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!