Pasta picanta de gogosari

Gogosarii si ardeii se curata de seminte, separat se curata si ceapa si se trec toate prin masina de tocat. Se amesteca impreuna cu otetul, sarea, za

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 gogosari mari
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei iute curatat de seminte
  • 1-2 linguri zahar
  • 1 cescuta otet
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Gogosarii si ardeii se curata de seminte, separat se curata si ceapa si se trec toate prin masina de tocat. Se amesteca impreuna cu otetul, sarea, zaharul si pasta de rosii. Se pune apoi pasta la fiert, pana cand se ingroasa. Dupa ce a fiert, se toarna in borcane, se sigileaza si se pun la racit in cuptorul fierbinte, fara foc.


Se serveste la diferite aperitive.

Alte retete culinare:

Rulada de porc

Ciorba radauteana

Turta dulce

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...