Pasta picanta de gogosari

Gogosarii si ardeii se curata de seminte, separat se curata si ceapa si se trec toate prin masina de tocat. Se amesteca impreuna cu otetul, sarea, za

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 gogosari mari
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei iute curatat de seminte
  • 1-2 linguri zahar
  • 1 cescuta otet
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Gogosarii si ardeii se curata de seminte, separat se curata si ceapa si se trec toate prin masina de tocat. Se amesteca impreuna cu otetul, sarea, zaharul si pasta de rosii. Se pune apoi pasta la fiert, pana cand se ingroasa. Dupa ce a fiert, se toarna in borcane, se sigileaza si se pun la racit in cuptorul fierbinte, fara foc.


Se serveste la diferite aperitive.

Alte retete culinare:

Rulada de porc

Ciorba radauteana

Turta dulce

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii