Prune si struguri murati

Pentru prune si struguri murati se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se amesteca pikant fixul cu apa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • struguri
  • prune
  • 1 plic Pikant fix
  • 1 baton de scortisoara

Mod de preparare

Pentru prune si struguri murati se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se amesteca pikant fixul cu apa, conform intructiunilor de pe plic. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid cu capacul.

Dupa ce s-au racit se depoziteaza in camara.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!