Rosii sterilizate in apa cu sare

Rosiile sterilizate in apa cu sare pot inlocui cu succes rosiile proaspete in anotimpul rece.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii mici
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii mici, rotunde, carnoase, proaspete si foarte tari. Se curata de codite, se spala, se aseaza pe o sita ca sa se scurga bine apa. Cand s-au zvantat, se inteapa cu o scobitoare, de 3-4 ori fiecare, pentru a le patrunde saramura si se aseaza in borcoane, cu grija, fara a le indesa. Se prepara o saramura dintr-o lingura rasa de sare la un litru de apa si se lasa pe foc pana clocoteste. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se toarna peste rosii. Se sterilizeaza in prima zi 25 minute, iar a doua zi 10 minute.


Rosiile sterilizate in apa se pot folosi la ciorbe, sosuri sau alte mancaruri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca