Sos cu gogosari murati

Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez. Inatai se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 400 ml pasta de tomate
  • 200 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 200 ml otet
  • sare
  • foi de dafin
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare

Pentru sosul cu gogosari murati se spala bine gogosarii si se curata de cotor si seminte, se taie in felii.
Se amesteca uleiul cu otetul, pasta de tomate, sarea si condimentele si se lasa sa fiarba 1 minut.Se adauga 1/3 din gogosari si se lasa sa fiarba 10 minute, se scot si se pun in borcane spalate si uscate si se continua cu alti gogosari. Se toarna sos peste gogosari si se capseaza, se pun in paturi pana a doua zi apoi la loc uscat si racoros


Sosul cu gogosari murati se serveste cu friptura, piure de cartofi sau orez.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca