Visine pentru iarna

Se pune un strat de visine, un strat de zahar pana se umple un castron. Se lasa 24 h la frigider. Se scurge intr-un pahar putina zeama. Se dizolva aic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg visine cantarite fara samburi
  • 1 kg zahar
  • 10 aspirine

Mod de preparare

Se pune un strat de visine, un strat de zahar pana se umple un castron. Se lasa 24 h la frigider. Se scurge intr-un pahar putina zeama. Se dizolva aici cele 10 aspirine si apoi se toarna peste visine. Se pune in borcane.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...