Aluat de tarte cu vanilie

Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 50 g zahar vanilat
  • 1-2 galbenusuri

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit,

galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se

da forma unei sfere si se lasa 1 -2 ore la rece, sau mai mult, pina a doua

zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...