Briosele cu stafide sunt ideale pentru gustari sau chiar mic dejun, fiind foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pun stafidele intr-un vas adanc si se toarna wisky-ul peste ele, se lasa cateva ore la inmuiat.
Se preincalzeste cuptorul.
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, zaharul vanilat, se amesteca bine pana ce se dizolva zaharul, se adauga uleiul, se varsa si faina. Se amesteca bine cu mixerul pana la omogenizare.
Cand s-au inmuiat stafidele, se incorporeaza in aluat, apoi se toarna aluatul in forme, ulterior acestea se pun in tava pentru cuptor.
Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt cca 20 de minute, pana cand briosele cresc frumos si se rumenesc.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Briosele cu stafide se servesc reci si calde, alaturi de o ceasca de cafea aburinda sau de ceai aromat.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti