Briosele cu stafide sunt ideale pentru gustari sau chiar mic dejun, fiind foarte usor de facut.
Mod de preparare:
Se pun stafidele intr-un vas adanc si se toarna wisky-ul peste ele, se lasa cateva ore la inmuiat.
Se preincalzeste cuptorul.
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul, zaharul vanilat, se amesteca bine pana ce se dizolva zaharul, se adauga uleiul, se varsa si faina. Se amesteca bine cu mixerul pana la omogenizare.
Cand s-au inmuiat stafidele, se incorporeaza in aluat, apoi se toarna aluatul in forme, ulterior acestea se pun in tava pentru cuptor.
Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt cca 20 de minute, pana cand briosele cresc frumos si se rumenesc.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Briosele cu stafide se servesc reci si calde, alaturi de o ceasca de cafea aburinda sau de ceai aromat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa