Pentru covrigeii cu scortisoara si migdale se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune plamadeala.
Pentru covrigeii cu scortisoara si migdale se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune plamadeala, untul proaspat moale, zaharul, sarea, putina coaja rasa de lamaie. Se framanta bine si se lasa la cald sa creasca. Se presara masa cu faina amestecata cu putina scortisoara si se fac din aluat covrigei rotunzi. Se coc la foc bun. Cand sunt aproape gata, covrigeii cu scortisoara se ung cu unt si se presara cu zahar si cu migdale pisate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa