Foi cu cacao

Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 50 g untura
  • 50 g zahar
  • o lingurita de bicarbonat
  • 2 linguri de cacao
  • 1 ou si
  • smantana
  • Crema :
  • o budinca de vanilie
  • 400 ml lapte
  • 4 linguri de zahar si
  • 1 plic de vanilie
  • 200 g unt frecat
  • 150 g zahar pudra.
  •  

Mod de preparare

Pentru foile cu cacao, din toate ingredientele se framanta un aluat fraged. Pentru a face patru foi,trebuie sa framantam o portie si jumatate din cantitati.Crema – se fierbe o budinca de vanilie cu 400 ml lapte, 4 linguri de zahar si 1 plic de vanilie. Rece, o amestecam cu 200 g unt frecat cu 150 g zahar pudra.


Foile cu cacao se servesc umplute cu crema.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Inghetata cu cirese si biscuit

O inghetata delicioasa care este ideala in dieta datorita ingredientelor folosite.

Inghetata cu cirese si biscuit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii