Foi pentru prajituri

Foi pentru prajituri este o reteta practica si simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: ulei, zahar, faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri zahar
  • 1 lingura amoniac
  • 1 lingura otet
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Foile pentru prajituri sunt foarte utile pentru orice bucatareasa.  Acestea se fac astfel: intr-un bol de sticla frecam ouale cu uleiul, zaharul, amoniacul, otetul si faina. Facem 5 foi din aluar si le coacem pe dosul tavii.

 


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...