Se amesteca ingredientele pentriu aluat, pana cand acesta devine potrivit de tare. Se lasa sa se odihneasca, aproximativ un sfert de ora. In acest ti
Se amesteca ingredientele pentriu aluat, pana cand acesta devine potrivit de tare. Se lasa sa se odihneasca, aproximativ un sfert de ora. In acest timp se amesteca branza de burduf cu mararul verde tocat marunt. Aluatul se taie bucati si se intind foi mari de marimea unei farfurii. Se asaza compozitia de branza cu marar pe fiecare foaie de aluat, deasupra se asaza alta foaie si se lipesc cu grija marginile, rasucindu-le spre interior, jur imprejur. Se pun apoi placintele la copt, intr-o tigaie cu ulei fierbinte.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Chiftele
Placinta cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa