Strudel cu branza

Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza cu zaharul, vanilia, ouale si coa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 pahar apa
  • putin ulei
  • 1 praf de sare
  • unt
  • 700 gr branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • zahar dupa gust
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza cu zaharul, vanilia, ouale si coaja de lamaie, dupa care se asaza pe marginea foii de aluat. Se ruleaza totul si se taie in rulouri lungi cat tava. Se ung cu o pana de unt si se baga in cuptorul cald, la copt.


Se serveste strudelul, dupa ce s-a racit.

Alte retete culinare:

Papanasi fierti

Prajitura cu visine

Chec pufos

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii