Bomboane Raffaello

Bomboanele raffaello sunt foarte simplu si rapid de realizat, astfel te vei putea bucura de apreciatul desert oricand vei dori, la tine acasa. Bomboanele cu nuca de cocos sunt delicioase, pot fi pregatite cu succes de sarbatori.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt (250 g.)
  • 1 cana zahar
  • 50 g. nuca de cocos
  • esenta vanilie-dupa gust
  • 200g. lapte praf (sau 150g lapte praf si 50g biscuiti)
  • alune.

Mod de preparare

Bomboanele Raffaello sunt incredibil de usor de preparat, si sunt o gustare dulce delicioasa, potrivita oricarei mese de sarbatori. Se freaca untul cu zaharul, se adauga putina esenta de vanilie, se freaca in continuare, apoi se adauga nuca de cocos, se freaca pana se incorporeaza, apoi se adauga laptele praf.

Se fac bilute cu miez de aluna, apoi se dau prin nuca de cocos. Se baga la frigider pana se intaresc.


Bomboanele Raffaello se servesc oricand va e pofta de ceva dulce, sau la petreceri. Se pastreaza la frigider

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancarica de pui sub capac de paine

Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_

Mancarica de pui sub capac de paine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca