Se freaca untul cu zaharul si esenta de fistic intr-un vas pus in bain-marie, fara sa fiarba, ca sa fie moale untul. Se incorporeaza galbenusurile pe
Se freaca untul cu zaharul si esenta de fistic intr-un vas pus in bain-marie, fara sa fiarba, ca sa fie moale untul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand, frecand bine pentru a obtine o crema spumoasa. Se scoate vasul din apa calda si se adauga albusurile batute spuma tare, amestecand usor, ca sa nu se lase albusul si sa se omogenizeze crema. Se incorporeaza fisticul si romul. Se pune compozitia in forma tapetata si se coace la foc moderat, timp de 40 de minute. Se scoate din cuptor si se stropeste cu rom.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu visine
Fursecuri cu caise
Tiramisu
Pentru ca suntem in perioada postului si pentru ca unii dintre noi tinem post, m-am gandit ca ar fi binevenita o astfel de...
Ciorba de stevie (de post)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa