Budinca de branza de vaci cu stafide

Se pune la fiert grisul in lapte cu zahar si se lasa la racit apoi. Se adauga in el galbusurile fracate cu zahar, unt, coaja de lamaie rasa, branza d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci
  • 100 gr gris
  • 2-3 oua
  • 130 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 60 gr stafide
  • coaja de lamaie rasa
  • pesmet

Mod de preparare

Se pune la fiert grisul in lapte cu zahar si se lasa la racit apoi. Se adauga in el galbusurile fracate cu zahar, unt, coaja de lamaie rasa, branza de vaci si stafidele curatate si spalate. La final se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Se toarna apoi compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet, se stropeste cu putin unt topit si se da la cuptor. Se fierbe pe baie de abur.


Se serveste calda.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Prajitura snikers Prajituri simple

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca