Se pune la fiert grisul in lapte cu zahar si se lasa la racit apoi. Se adauga in el galbusurile fracate cu zahar, unt, coaja de lamaie rasa, branza d
Se pune la fiert grisul in lapte cu zahar si se lasa la racit apoi. Se adauga in el galbusurile fracate cu zahar, unt, coaja de lamaie rasa, branza de vaci si stafidele curatate si spalate. La final se incorporeaza albusurile batute spuma tare. Se toarna apoi compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet, se stropeste cu putin unt topit si se da la cuptor. Se fierbe pe baie de abur.
Se serveste calda.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Prajituri simple
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa