Budinca de brinza de vaci cu stafide si lamiie

Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamiie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. brinza de vaci
  • 150 gr. zahar
  • 2 linguri faina
  • 3 oua
  • 50 gr. stafide
  • coaja de lamiie
  • sare
  • unt

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamiie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se toarna in castron si se amesteca pina la omogenizare. Se ia o forma potrivita, se unge bine cu unt, se toarna compozitia si se pune in cuptorul cald. Se coace cca 35 minute.
Se poate servi cu sirop de fructe sau dulceata

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna

Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca