Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute du
Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute dupa care se adauga miezul de paine, faina si cacaua cernuta, rom sau coniac. La urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Se amesteca compozitia usor si se toarna apoi intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Se introduce in cuptorul fierbinte si se lasa la copt aproximativ 30 de minute.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajitura televizor Ciocolata de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii