Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute du
Se inmoaie in lapte miezul de paine alba si se stoarce usor. Se freaca untul cu zaharul si se adauga galbenusurile. Se freaca pentru cateva minute dupa care se adauga miezul de paine, faina si cacaua cernuta, rom sau coniac. La urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Se amesteca compozitia usor si se toarna apoi intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Se introduce in cuptorul fierbinte si se lasa la copt aproximativ 30 de minute.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Prajitura televizor Ciocolata de casa
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti