Budinca de paine

Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se u

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg paine
  • 70g unt
  • 100 g stafide
  • 1/2l lapte
  • 3 oua
  • 150g zahar
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se umfle.se repeta randul de felii de paine si stafide.Se bat ouale cu zaharul,se toarna paste oua laptele fierbinte si totul se toarna peste felii de paine.Se aseaza vasul in alt vas cu apa calda si se introduce in cuptor sa se coaca,timp de 30 minute.
se serveste cu zahar pudra.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de lamaie si caramel

Cum vă spuneam, acesta este cel de-al doilea tort pe care l-am pregătit pentru aniversarea nepoatei mele. Un tort simplu...

Tort cu crema de lamaie si caramel
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise