Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se u
Se taie painea felii subtiri,care se ung cu unt si se aseaza int-o forma unsa cu unt,deasupra se presara stafide bine spalate si tinute in apa sa se umfle.se repeta randul de felii de paine si stafide.Se bat ouale cu zaharul,se toarna paste oua laptele fierbinte si totul se toarna peste felii de paine.Se aseaza vasul in alt vas cu apa calda si se introduce in cuptor sa se coaca,timp de 30 minute.
se serveste cu zahar pudra.
Cum vă spuneam, acesta este cel de-al doilea tort pe care l-am pregătit pentru aniversarea nepoatei mele. Un tort simplu...
Tort cu crema de lamaie si caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura