Se dizolva zaharul in lapte fierbinte, se adauga untul si se lasa la racit. Se freaca galbenusurile cu faina si se toarna deasupra lapte amestecand me
Se dizolva zaharul in lapte fierbinte, se adauga untul si se lasa la racit. Se freaca galbenusurile cu faina si se toarna deasupra lapte amestecand mereu. Se pun vanilia, smochinele si migdalele taiate marunt. La urma se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma tapetata si se fierbe in bain-marie 80 de minute.
Se serveste cu sos de vin dulce.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere
Chec pufos
Ciocolata de casa
Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.