Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se p
Se fierbe sparangelul in snop.Se taie varfurile fragede si se pastreaza,partea tare se arunca.Se prepara un sos alb din 60 g unt incalzit in care se pune faina si se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina,apoi se toarna treptat laptele,amestecand continuu,pana se obtine o ciulama buna.Se ia sosul de pe foc,se adauga sare,piper,galbenusurile,cate unul,se amesteca bine dupa fiecare,apoi se introduc varfurile de sparanghel si albusurile batute spuma tare si se amesteca,foarte usor.Se unge o forma cu unt se toarna compozitia in ea si se presara cascaval ras.Se introduce la cuptorul incalzit.
Se serveste cand se scoate din cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii