Se pune zmeura intr-un vas si se zdrobeste cu o furculita obtinand un piure. Se amesteca apoi cu zaharul si se adauga lichiorul. Piureul se lasa pe f
Se pune zmeura intr-un vas si se zdrobeste cu o furculita obtinand un piure. Se amesteca apoi cu zaharul si se adauga lichiorul. Piureul se lasa pe foc, amestecand bine, pana cand incepe sa se lege.
Piscoturile se inmoaie in laptele caldut apoi se amesteca bine cu galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in amestecul de piscoturi si galbenusuri. Se adauga untul frecat spuma si esenta de vanilie. Piureul de zmeura, racit, se incorporeaza la restul de compozitie, amestecand foarte bine. Budinca se da la cuptor, la foc potrivit intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa