Budinca falsa de conopida

Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se prajeste in unt grisul si se umple cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza
  • 4 cepe
  • 4 linguri gris
  • 1 lingura pesmet
  • 150g unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se fierbe varza taiata in patru si se da prin masina. Se inabusa in unt cepele taiate si apoi varza. Separat, se prajeste in unt grisul si se umple cu apa fierbinte, amestecind mereu pina se obtine o mamaliguta. Cind s-a racit, se amesteca cu galbenusul, apoi cu albusul batut spuma, sare si piper. Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se asaza un rind de varza, unul de gris. Se mai pun citeva bucatele de unt deasupra si se coace la cuptor 45 minute.
Se poate servi cu sos de rosii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilie

Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...

Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca