Budinca fina de lamiie

Se fierbe o lamiie cu coaja 3 ore continuu pina se topeste. Se scoate si se freaca cu o lingura de faina, 8 galbenusuri, ¾ pahar zahar si se adauga a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamiie
  • ¾ pahar zahar
  • 1 lingura faina
  • 8 oua

Mod de preparare

Se fierbe o lamiie cu coaja 3 ore continuu pina se topeste. Se scoate si se freaca cu o lingura de faina, 8 galbenusuri, ¾ pahar zahar si se adauga albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si se coace in baia de apa pe foc sau la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...