In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se incalzeste (inainte de fierbere
In doua boluri separate se pune laptele praf ( in primul bol un pachet in al doilea altul). Se pune apa pe foc pana se incalzeste (inainte de fierbere)
In primul bol se pune cacao si zahar
In al doilea bol se pune doar zahar.
In primul bol se pune apa pana se face ca o budinca
In al doilea bol se pune apa, apoi putina esenta de vanilie.
SI GATA!!! Nu se tine la frigider! Se mananca pe loc
Pofta buna!!!
In bolul cu vanilie se poate pune putin din cea cu cacao, dar cu atentie sa nu se amestece !
Iar in bolul cu cacao se pune putin din cea cu vanilie dar tot cu grija...Daca se amesteca isi schimba gustul si nu va mai fi la fel de gustos...
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj