Se pune laptele la fiert intr-o cratita si, cand clocoteste, se da drumul la fulgii de ovaz. Se fierb 20 de minute, amestecand mereu. Se ia vasul de
Se pune laptele la fiert intr-o cratita si, cand clocoteste, se da drumul la fulgii de ovaz. Se fierb 20 de minute, amestecand mereu. Se ia vasul de pe foc si se paseaza fulgii prin sita. Se amesteca crema de fulgi de ovaz cu untul, galbenusul, zaharul, sarea, vanilia albusul batut spuma. Se toarna compozitia intr-un castron si se da la rece.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Budinca de orez cu mere
Spuma de visine
Ciocolata de casa
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti