Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie timp de 30 de minute. Pest
Se sfarma Amaretini marunt si se pun in 6 boluri de desert si se stropesc cu cate o lingura lichior. Se lasa sa se inmoaie timp de 30 de minute.
Peste Amaretini se pun capsunile taiate in felii( se lasa cateva pentru ornat) si se acopera cu budinca. Iaurtul se amesteca cu putin rom si se toarna peste budinca. Se pune la frigider pt. 30 de minute.
Deasupra se presara fulgi de cocos si cacao. Se orneaza cu capsuni.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii