Se curata fructele de coaja, merele se taie in jumatati si se scobesc de samburi. Cu perele, se procedeaza la fel. Nectarinele de curata de coaja se t
Se curata fructele de coaja, merele se taie in jumatati si se scobesc de samburi. Cu perele, se procedeaza la fel. Nectarinele de curata de coaja se taie in jumate si se scoate samburele. Banana se taie in felii.
Se pune pe fundul unei tavi hartie pentru copt, se aranjeaza fructele dupa cum doriti. Sub fiecare jumatate de fruct se ascunde cate o felie de banana (se poate sa puneti si altceva-cireasa, visina, chiar si din compot). Dupa aceea am facut blatul. Se bat albusele devine o spuma care nu mai curge din castron. Galbenusele se freaca cu mixerul cu zaharul si cu vanilia macinata. Se adauga galbenusele frecate la spuma de oua, se amesteca usor, se adauga faina si praful de copt, se bat mai departe, la treapta cea mai mica a Se toarna compozitia peste fructe si se da la cuptor 35 minute la 170C
Cand e gata se scoate afara si se lasa in tava, pana se raceste putin.Se intoarce pe un platou. Se presara cocos ras deasupra.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti