Tort cu fructe rege

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g fructe proaspete (capsune si kiwi)
  • 1 instaritor de frisca
  • 3 linguri zahar
  • 2 ciocolate mici

Mod de preparare

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.

2. Tai 2 cercuri.

3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le lasi la racit.

4. Bati frisca, adaugand intaritorul de frisca, pana obtii o crema groasa.

5. Ungi prima felie de blat cu 1/3 din spuma de frisca si deasupra pui o parte din fructe, acoperindu-le cu frisca.

6. Acoperi cu a doua felie de blat si iar pui frisca si fructe.

7. Razi ciocolata pe deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos