Tort cu fructe rege

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru. 2. Tai 2 cercuri. 3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de patiserie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g fructe proaspete (capsune si kiwi)
  • 1 instaritor de frisca
  • 3 linguri zahar
  • 2 ciocolate mici

Mod de preparare

1. Intinzi 2 felii de aluat, de cca 5 cm. diametru.

2. Tai 2 cercuri.

3. Le coci in cuptorul preincalzit pana cand devin aurii, apoi le scoti si le lasi la racit.

4. Bati frisca, adaugand intaritorul de frisca, pana obtii o crema groasa.

5. Ungi prima felie de blat cu 1/3 din spuma de frisca si deasupra pui o parte din fructe, acoperindu-le cu frisca.

6. Acoperi cu a doua felie de blat si iar pui frisca si fructe.

7. Razi ciocolata pe deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca